Om meg

Mitt navn er Christine Carlsen, er 25 år og bosatt i Oslo. Kommer opprinnelig fra det glade sør-vestland, nærmere bestemt Egersund.

Jeg har nå fullført 2 av 3 år av en bachelorgrad i HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania nettstudier. Denne bloggen er en del av kurset digital markedsføring som har vært et av mine valgfag dette semesteret. Ved siden av studiene jobber jeg som personlig assistent via ULOBA freedom living. Jeg har også et verv som tillitsvalgt for nettstudentene.

Som person er jeg effektiv og strukturert. Jeg liker å ta ansvar og å få ting gjort. Er også en veldig sosial person og trives godt i møte med nye mennesker. Et godt arbeidsmiljø og samarbeidsmuligheter er derfor noe jeg setter høyt hos en arbeidsgiver.

Etter studiene har jeg et håp om å få jobbe innen rekruttering, da jeg synes dette er svært spennende. Det å ha rett kandidat i rett stilling kan ha mye å si for effektivitet og resultat hos den enkelte bedrift.

Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt! Du finner all informasjon under “kontakt meg”.  Du kan også sjekke ut profilen min på Linked-In